Vodje provincialnega urada za nadzor trga Shandong so prišli v Shandong Yongan Special Equipment Co., Ltd.

2023-04-27 13:49

Da bi še naprej spodbujali strankarsko gradnjo posameznih in zasebnih podjetij v provinci, je 29. julija zjutraj Sun Leping, direktor posameznega oddelka deželne uprave za nadzor trga, raziskovalec prve stopnje, in skupina 5 ljudi, vključno s Han Jiangfengom, namestnikom direktorja, je odšlo v Shandong Yongan Special Equipment Co., Ltd., izvaja raziskave in razprave o partijskem delu posameznih in zasebnih podjetij. Zhu Kongjue, predsednik družbe, Feng Xia, sekretar podružnice stranke, Zheng Shiyan,"tajnica rdečega ovratnika"mesta, Su Lijun, namestnik generalnega sekretarja CPPCC in vodja storitvene skupine zasebnih podjetij itd., se je udeležil simpozija.


The leaders of Shandong Provincial Market Supervision Bureau came to Shandong Yongan Special Equipment Co.


Zhu Kongjue, predsednik Shandong Yongan Special Equipment Co., Ltd., je toplo pozdravil vodje provincialne uprave za nadzor trga v podjetju za raziskave in usmerjanje ter izrazil hvaležnost oddelku za nadzor trga za njihovo skrb in podporo podjetju partijsko gradnjo, proizvodnjo in delovanje skozi leta.


 Ltd.


Feng Xia, sekretar partijske podružnice podjetja, je razpravljal o osnovnem položaju partijske organizacije podjetja, samogradnji, upravljanju izobraževanja članov stranke, aktivnostih za gradnjo stranke, razvoju članov stranke in gojenju partijskih aktivistov, vlogi stranke bojna utrdba organizacije ter vloga avantgarde in vzorna vloga članov stranke ter z dojemanjem gradnje stranke za spodbujanje. O položaju proizvodnje in delovanja so podrobno poročali voditeljem, ki so prišli raziskati. Izjavil je tudi, da bo še naprej preučeval in izvajal različna načela in politike stranke ter duh serije pomembnih govorov generalnega sekretarja Xi Jinpinga, celovito krepil kohezijo in privlačnost partijske organizacije,


The leaders of Shandong Provincial Market Supervision Bureau came to Shandong Yongan Special Equipment Co.


Peng Yuqing, inštruktor za ustvarjanje zabave, ki ga je imenoval oddelek za nadzor trga, je poročal o stanju vodenja in pomoči podjetjem pri izvajanju dela za ustvarjanje zabave in o naslednjem delovnem načrtu. Proizvodnja in delovanje podjetja dobro opravljata svoje delo pri zagotavljanju storitev.


 Ltd.


Po poslušanju predstavitve podjetja je direktor Sun Leping v celoti potrdil in visoko ocenil dosežke podjetja Yong'an Special Equipment Co., Ltd. pri oblikovanju zabave in razvoju podjetij. Upal je, da bo podjetje še bolj utrdilo temelje partijske gradnje in okrepilo partijsko gradnjo in proizvodnjo. Stopnja integracije razvoja spodbuja hitrejši in boljši razvoj podjetij s partijsko gradnjo. Hkrati se od lokalnih oddelkov za nadzor trga na vseh ravneh zahteva, da se osredotočajo na pereča in zahtevna vprašanja podjetij, zagotavljajo koordinacijo in pomoč podjetjem na različne načine ter aktivno rešujejo probleme podjetij.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.