Velika otvoritev podjetja Shandong Yongan Heli Special Equipment Co., Ltd.

2023-04-27 14:33
Pomlad je svetla in rože so v polnem razcvetu. Danes se tukaj zberejo prijatelji z vsega sveta na skupnem dogodku, to je otvoritveni slovesnosti Shandong Yongan Heli Special Equipment Co., Ltd.!


8. maja 2022 ob 11.18 praznična glasba, veselo petje in pisani pozdravi ustvarjajo veselo in živahno vzdušje. Praznujmo ta veličasten dogodek skupaj, delimo ta lep trenutek in skupaj. Želim si in se veselim, da bo Shandong Yongan Heli Special Equipment ustvaril sijajno kariero in imel sijajen jutri!


Grand Opening of Shandong Yongan Heli Special Equipment Co.


Ko se ozremo na več kot desetletno zgodovino razvoja podjetja, smo polni čustev. Shandong Yongan je znal izkoristiti priložnosti, reformirati in uvajati inovacije v okolju vse hujše tržne konkurence in dosegel stabilen razvoj. Dosegel je izjemne rezultate v industriji jeklenih valjev in je Zelo smo veseli, da imamo določeno pravico do govora v industriji! Dosežek je neločljiv od močne podpore vsakega novega in starega kupca in dobavitelja, truda vseh delničarjev ter trdega dela vseh vodstvenih in prvih zaposlenih v podjetju. Tu nas je podprl Shandong Yongan. Radi bi izrazili iskreno zahvalo našim strankam, dobaviteljem, delničarjem in vsej družini Yongan!


 Ltd.


Na otvoritvenem mestu podjetja je imel predsednik Zhu Kongjue čudovit govor. G. Zhu je v imenu Shandong Yongan izrekel toplo dobrodošlico gostom, ki so prišli na otvoritveno slovesnost, in se iskreno zahvalil strankam, dobaviteljem, delničarjem in vsem članom družine Yongan, ki so podpirali razvoj Yongana. G. Zhu je rekel,"Odprtje novega podjetja pomeni novo stopnjo v strateškem razvoju družbe v skupini. Na novi poti soobstajajo priložnosti in izzivi. Upam, da lahko vsi Yonganovi delajo skupaj, gredo naprej, gredo naprej in še naprej trdo delajo. Ustvari dobre rezultate"Nazadnje je g. Zhu izrazil svojo odločenost, da bo še naprej poglabljal sodelovanje z novimi in starimi strankami iz vseh slojev življenja, dosegal harmonijo in rezultate, ki prinašajo zmago, ter skupaj ustvaril boljšo prihodnost.


Grand Opening of Shandong Yongan Heli Special Equipment Co.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.