Urad za nadzor trga Sanya v provinci Hainan za krepitev upravljanja polnjenja kode za dodelitev jeklenk z utekočinjenim naftnim plinom

2023-07-25 14:27

Kitajska kakovost novice Network Novice pred nekaj dnevi, Sanya City, provinca Hainan, Tržni nadzorni urad bencinske črpalke LPG, uporabniki ustekleničenega LPG, je izdal obvestilo o krepitvi upravljanja kode polnjenja jeklenk LPG.


seamless steel cylinders

Razume se, da Sanya City, bencinska črpalka za utekočinjen naftni plin od 1. julija 2023, izvaja celotno izvajanje polnjenja kode za pometanje, da bi dodatno okrepili upravljanje varnosti polnjenja jeklenk z utekočinjenim naftnim plinom, da bi zaščitili življenja in premoženje ljudi varnosti, je predsedstvo sprejelo nadaljnje ukrepe.

portable oxygen cylinder

Vsaka bencinska črpalka strogo v skladu z"ena steklenica, ena koda"zahteve lastninske pravice enote plinskih jeklenk za dodelitev šifre in kakovosti podatkov o jeklenki, ki se vnesejo v sistem sledljivosti kakovosti in varnosti jeklenk, se ne izpolnjujejo brez dodelitve šifre plinskih jeklenk; uporabnikom ustekleničenega utekočinjenega naftnega plina 1. 9. 2023 ne bo dodeljena šifra plinskih jeklenk do polnilnice za dodelitev šifre ali zamenjavo lastninske pravice, po 1. 9. se bodo polnile z nedodeljeno šifro, prekoračen pregled, pregled okvara ali razrezane jeklenke in druge kršitve zakonodaje. 

gas cylinders

Po 1. septembru se bodo preiskovali in obravnavali v skladu z zakonodajo polnjenja nedodeljene šifre, zamude pri pregledu, neuspešnega pregleda ali razreza jeklenk in druge kršitve; uporabnik lahko z mobilnim telefonom skenira kodo QR, dodeljeno na jeklenki, da preveri kakovost jeklenk LPG in informacije o polnjenju, kot je ugotovil, da obstaja težava s kakovostjo plinskih jeklenk ali dodelitev kode ne ustreza informacijam, prosimo pravočasno posredujte povratne informacije bencinski postaji ali pokličite telefonsko številko državne službe 12345.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.