Okrožje Qingshan, Wuhan: poglobljena študija posebne opreme, "dve določbi", strogo izvajanje regulativnih odgovornosti

2023-07-19 13:49

Za izvajanje državne uprave za tržni nadzor o izvajanju posebne opreme,"dve določbi"(Splošni ukaz št. 73, 74) zahteve za okrepitev nadzora varnosti posebne opreme, 12. julij, urad za nadzor trga okrožja Wuhan Qingshan za izvajanje nadzora teoretičnega usposabljanja posebne opreme in polnjenja jeklenk na kraju samem, opazovanje učenja in usposabljanja .

Usposabljanje je razdeljeno na dve dopoldanski in popoldanski seji, udeleženci na kraju samem vključujejo okrožje Qingshan, inšpektorje za posebno opremo in enoto za polnjenje jeklenk, ki je odgovorna za skupno več kot 40 ljudi.

portable oxygen tank

Zjutraj so bili strokovnjaki Inštituta za inšpekcijo kotlov in tlačnih posod Wuhan Ye Zichao povabljeni k poučevanju smernic, osredotočil se je na pomen varnostnega pregleda in zgodovinskega procesa, zakone in predpise o posebni opremi ter povezane tehnične specifikacije varnosti posebne opreme in druge vidike predavanja, Državna uprava za tržni nadzor pa specialna oprema,"dva pravilnika"za Poglobljeno pojasnilo Državne uprave za tržni nadzor o posebni opremi"dve določbi"razložiti"dve določbi"je predvsem z določbami glavne osebe, odgovorne za podjetje, varnostnega direktorja posebne opreme, uradnika za varnost posebne opreme in drugih ključnih odgovornosti osebja, za vzpostavitev in izboljšanje"dnevni nadzor, tedenski pregled, mesečni razpored"Delovni mehanizem bo Odgovornost je razdeljena na določene položaje, določene ljudi, da se zagotovi prenos pritiska na osebje na prvi liniji.

portable oxygen cylinder

Popoldne Ye Zichao in osebje na delovnem mestu razložijo postopek polnjenja jeklenk, previdnostne ukrepe in regulativno vsebino, da poglobijo razumevanje in ozaveščenost nadzornega osebja o polnjenju jeklenk, pa tudi povečajo sposobnost nadzornega osebja spremljanja plinske jeklenke.

oxygen bottle

Okrožni urad za nadzor trga Qingshan je dejal, da je ustrezna oseba, odgovorna za lestvico usposabljanja, visoke standarde, novo znanje, katerega namen je temeljito izvajanje duha dvajsetega nacionalnega kongresa CPC, študija in izvajanje pomembne razstave varnosti proizvodnje , pomembna navodila in duh generalne uprave 73. in 74. odloka za razumevanje izvajanja glavne odgovornosti za varnost podjetja, za izboljšanje sistema nadzora trga okrožja Qingshan, ravni dela pri nadzoru varnosti posebne opreme, in dobro opraviti delo pri varnosti in proizvodnji posebne opreme Qingshan, da postavi trdne temelje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.