Nacionalni tehnični odbor za standardizacijo plinskih jeklenk Podtehnični odbor za brezšivne plinske jeklenke

2023-04-27 14:19

National Gas Cylinder Standardization Technical Committee Seamless Gas Cylinder Sub-Technical Committee


17. julija 2021 je v Linyiju v Shandongu uspešno potekalo četrto srečanje šestega podtehničnega odbora za brezšivne plinske jeklenke nacionalnega tehničnega odbora za standardizacijo plinskih jeklenk; gosti sekretariat nacionalnega tehničnega odbora za standardizacijo plinskih jeklenk, Linyi Special Equipment Inspection Institute, soorganizira Shandong Yongan Special Equipment Co., Ltd. Srečanja so se udeležili predstavniki podjetij v sorodnih panogah.


Na sestanku je Gao Jixuan, direktor posebnega urada državne uprave za regulacijo trga, obvestil o izgradnji sistema sledljivosti varnosti informacij o plinskih jeklenkah različnih enot v industriji, pa tudi o žigosanju glave in montaži franko tovarna dodatki za zaščito plinskih jeklenk; Huang Qianghua iz nacionalnega odbora za standardizacijo plinskih jeklenk. Generalni sekretar je izdal nekaj mnenj o spremembi št. 1 GB/T5099.3, ki je napovedala oblikovanje in revizijo nacionalnih standardov; Yuan Xiao, direktor posebnega oddelka provincialnega urada za nadzor kakovosti, obvestil sistem sledljivosti informacijske varnosti različnih enot posebne opreme v provinci Shandong Status gradnje in druge vsebine; Direktor Feng Bo uprave za nadzor trga mesta Linyi je imel govor v imenu lokalne vlade.

National Gas Cylinder Standardization Technical Committee Seamless Gas Cylinder Sub-Technical Committee


Nato so vodje združenja prisluhnili poročilu sekretariata o povzetku dela podtehničnega odbora za brezšivne plinske jeklenke v letu 2020. Liu Changqing, glavni inženir za zagotavljanje kakovosti v podjetju, je predstavil dve konstruktivni mnenji o GB/T5099.3- 2017 št. 1 sprememba:"Telo jeklenke Po toplotni obdelavi je treba opraviti neporušitveno testiranje eno za drugo za jeklenke, napolnjene z vnetljivimi plini ali strupenimi, jedkimi plini in krhkimi mediji. Volumetrična stopnja deformacije se izračuna z uporabo zunanjih ali notranjih metod za hidrostatično testiranje."Strokovnjaki in predstavniki podjetij so opravili poglobljene razprave o spremembah, industrijski tehnologiji in nadzoru, vodilni udeleženci srečanja pa so podali pomembna navodila.


Srečanje je preneslo duh letnega srečanja sedmega nacionalnega tehničnega odbora za standardizacijo plinskih jeklenk 2020; razpravljali o osnutku razprave GB/T33145"Jeklene brezšivne plinske jeklenke velike prostornine"; ter objavil in izvajal"Tehnični predpisi o varnosti plinskih jeklenk"(Izdaja 2021) Pogoji glede materiala, oblikovanja in izdelave v zvezi z brezšivnimi plinskimi jeklenkami. Pripravite ustrezne dogovore o uporabi za letni delovni načrt za obdobje 2021–2022 podtehničnega odbora za brezšivne plinske jeklenke.


National Gas Cylinder Standardization Technical Committee Seamless Gas Cylinder Sub-Technical Committee


Po srečanju so Gao Ju, generalni sekretar Huang, Yuan Chu, Feng Ju in drugi voditelji v spremstvu predsednika Zhu Kongjueja in drugega vodstvenega osebja obiskali proizvodno mesto Shandong Yongan Special Equipment Co., Ltd., da bi vodili gradnjo varnostni sistem sledljivosti plinskih jeklenk podjetja. , Sestava zaščitnih dodatkov za plinske jeklenke franko tovarna, določena v predpisih o steklenicah, prefinjen nadzor stroškov, strogo vodenje kakovosti in sistem zagotavljanja kakovosti, ki lahko deluje učinkovito, hkrati pa zagotavlja visoko letno proizvodnjo, so bili v celoti potrjeni in pohvaljeni.


National Gas Cylinder Standardization Technical Committee Seamless Gas Cylinder Sub-Technical Committee


Razvojni cilj je pred nami, pot naprej pa pod nogami. Ta konferenca je vzpostavila platformo za industrijo plinskih jeklenk za razprave in učenje drug od drugega ter iskanje skupnega razvoja. Vsi so delili rezultate trenutne standardizacije plinskih jeklenk, skupaj spodbujali široko uporabo standardizacije plinskih jeklenk, razpravljali o prihodnji razvojni smeri industrije in zbrali moči za oblikovanje soglasja. , dodatno razširiti celoten razvojni prostor industrije plinskih jeklenk in voditi visokokakovosten razvoj industrije.


National Gas Cylinder Standardization Technical Committee Seamless Gas Cylinder Sub-Technical Committee


Skupinska fotografija četrtega srečanja šestega zasedanja nacionalnega tehničnega odbora za standardizacijo plinskih jeklenk in podtehničnega odbora za brezšivne plinske jeklenke


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.