Odlični ljudje Yongan - Zuo Zhenchao

2023-04-27 14:13

Zuo Zhenchao se je zaposlitvi pridružil 11. maja 2014 in je delal v procesu rezanja prve proizvodne delavnice; v času svojega mandata je trdo delal, trdo delal in aktivno sodeloval pri različnih aktivnostih, ki jih organizira podjetje, ob tem pa dobro opravljal svoje delo. 


Excellent Yongan People - Zuo Zhenchao


Duh doseže kariero, odnos določa vse. Kot član Yongana se Zuo Zhenchao vedno drži istega stališča in je zavezan nadzoru kakovosti na izvoru procesa. Kot je rekel,"Postopek rezanja je vir proizvodnje plinskih jeklenk. Moja naloga je nadzorovati kakovost. Ko je kakovost na izvoru dobro nadzorovana, se lahko zmanjša pojav kasnejših težav s kakovostjo,« je dejal in storil enako. Razložil nam je, kaj pomeni ne pozabiti na prvotni namen z resno in predano delovno držo v duhu vztrajnosti.


Excellent Yongan People - Zuo Zhenchao


Pri rezanju se pogosto uporabljajo žerjavi in ​​viseče cevi, varnost pri delu pa je na prvem mestu. Med proizvodnim delom je ugotovil, da obstajajo nevarni dejavniki pri neposrednem dvigovanju jeklenih cevi z močnimi magneti. Za varno delo je predlagal spremembo načina obešanja cevi, opustitev delovanja z uporabo močnih magnetnih jeklenih cevi in ​​uporabo trakov za dviganje. Dejstva so dokazala, da opustitev uporabe močnih magnetov izpolnjuje zahteve varne proizvodnje in izboljšuje varnostni faktor pri rezalnem delu.


Excellent Yongan People - Zuo Zhenchao


Kot odličen zaposleni v Yonganu se je v prostem času aktivno udeleževal različnih kulturnih in športnih aktivnosti, ki jih je organiziralo podjetje. 19. oktobra 2017 se je udeležil kulturnega nastopa družbe s skečem"Rogue kuhinjski nož in težave". 30. decembra 2018 je sodeloval pri predstavi. Izvedel skeč"Zmenek na slepo s pasjimi jajci", in prejel nagrado odličnosti za"Srečanje v Yong'anu"napisal sam. Sodeloval je v predstavi ob Dnevu državnosti 2019 prejel prvo nagrado za"Hvali Yong'ana"napisal sam.


Excellent Yongan People - Zuo Zhenchao


Na poti razvoja podjetja potrebujemo ljudi, ki ljubijo svojo kariero, ljudi, ki so nejasni in nesebično predani na svojih običajnih delovnih mestih z nesebičnim odnosom do dela in nesebično strokovnostjo. Podjetje se lahko razvija skokovito

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.