Jun Xinyang, sekretar okrožnega partijskega odbora, in njegova stranka so obiskali naše podjetje zaradi preiskave

2023-04-27 14:09

7. avgusta je Jun Xinyang, sekretar okrožnega partijskega komiteja, obiskal naše podjetje zaradi preiskave. Direktor Zhang Yuan in drugi voditelji so spremljali preiskavo. Predsednik Zhu Kongjue je sekretarju Junu in njegovi skupini predstavil izvajanje pretvorbe nove in stare kinetične energije v delavnicah podjetja, tehnološko preobrazbo, osnovno situacijo inteligentne proizvodnje podjetja in prihodnjo razvojno smer podjetja.


Jun Xinyang


Sekretar Jun in njegova skupina so opazovali nepredušno preskusno delovanje izdelka


 secretary of the district party committee


Predsednik je v delavnici razložil opremo za inteligentno avtomatizacijo


 and his party visited our company for investigation


Preverite delovanje opreme za inteligentno avtomatizacijo


Sekretar Jun je poslušal ustrezno poročilo in v celoti potrdil razvojne dosežke in hitrost našega podjetja. Verjel je, da je naše podjetje podjetje z visoko hitrostjo in enakomerno rastjo, širokim proizvodnim trgom, v skladu z nacionalnimi industrijskimi politikami in dobrimi obeti za razvoj. Od nas se zahteva, da izkoristimo priložnost, izkoristimo nastalo situacijo, v celoti izkoristimo različne ugodne pogoje in si prizadevamo čim prej uresničiti veliko vizijo podjetja.


Jun Xinyang


Sekretar Jun je izpostavil, da je treba neomajno spodbujati industrijsko transformacijo in nadgradnjo, dobro delati pri transformaciji in nadgradnji dizajna, znanstveno oblikovati proizvodne procese in tehnološke procese, realizirati popolnoma avtomatizirano proizvodnjo od surovin do izdelkov ter uporabljati nove proizvodne linije in tehnoloških procesov za izboljšanje kakovosti izdelkov in zmago. Hkrati se predlaga, da bi ustrezni oddelki zagotovili potrebno pomoč in podporo za razvoj našega podjetja in upali, da se bo skladen razvoj podjetja in družbe lahko uresničil skozi skupna prizadevanja vlade in podjetja ter upanje, da bosta razvoj in rast Yongana lahko več prispevala h gospodarskemu razvoju regije Hedong. velik prispevek.


 secretary of the district party committee


Predsednik se z vodilnimi pogovori o prihodnji razvojni usmeritvi podjetja


 and his party visited our company for investigation


Zhu Kongjue, predsednik družbe, je dejal: Pod močnim vodstvom okrožnega odbora in okrožne vlade bomo izkoristili priložnosti, se soočili z izzivi, v celoti izkoristili potencial podjetja, si prizadevali potisniti podjetje na novo višino in večji prispevek h gospodarskemu in družbenemu razvoju Hedonga. Uresničite situacijo podjetja in družbenega razvoja, ki koristi vsem.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.