Kriogeni rezervoar na Bližnjem vzhodu

2023-08-21 15:00

YA Seamless Steel Cylinder

Kriogeni rezervoarji se uporabljajo za shranjevanje in transport utekočinjenih plinov pri izjemno nizkih temperaturah, običajno pod -150 stopinj Celzija. Na Bližnjem vzhodu več industrij in podjetij uporablja kriogene rezervoarje za različne namene. Tukaj je nekaj ključnih sektorjev in podjetij, ki običajno uporabljajo kriogene rezervoarje v regiji:

1.Naftna in plinska industrija: Kriogeni rezervoarji se v veliki meri uporabljajo v naftni in plinski industriji za shranjevanje in transport utekočinjenega zemeljskega plina (LNG) in drugih kriogenih plinov. Bližnji vzhod je glavni proizvajalec in izvoznik utekočinjenega zemeljskega plina, podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, utekočinjanjem in izvozom plina, pa se za učinkovito skladiščenje in transport zanašajo na kriogene rezervoarje.

2.Dobavitelji industrijskega plina: Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in distribucijo industrijskih plinov, kot so kisik, dušik, argon in helij, pogosto uporabljajo kriogene rezervoarje. Ti rezervoarji omogočajo shranjevanje in oskrbo z velikimi količinami utekočinjenih plinov za izpolnjevanje zahtev industrij, kot so proizvodnja kovin, zdravstvo, predelava hrane in proizvodnja elektronike.

3.Kemična in petrokemična industrija: Kriogeni rezervoarji se uporabljajo v kemični in petrokemični industriji za shranjevanje kriogenih tekočin, kot so etilen, propilen in drugi utekočinjeni plini, ki se uporabljajo v različnih kemičnih procesih. Države Bližnjega vzhoda imajo pomemben kemični in petrokemični sektor, kriogeni rezervoarji pa igrajo ključno vlogo pri njihovem delovanju.

3.Raziskave in razvoj: Kriogene posode se uporabljajo v raziskovalnih ustanovah, laboratorijih in na univerzah za znanstvene poskuse, krioprezervacijo bioloških vzorcev in druge kriogene aplikacije. Ti obrati na Bližnjem vzhodu bodo morda potrebovali kriogene rezervoarje za podporo svojih raziskovalnih in razvojnih prizadevanj.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.