Shandong Yongan je organiziral strokovno usposabljanje za varjenje izoliranih plinskih jeklenk

2023-06-15 11:12

Shandong Yongan je vedno pripisoval velik pomen vsakodnevnim delovnim normam in proizvodnim standardom zaposlenih ter več pozornosti namenja izboljšanju učne sposobnosti zaposlenih prek tečajev usposabljanja. Samo z zapomnitvijo strokovnega znanja o izdelkih lahko bolje posredujemo naprej"prodajna mesta"izdelkov strankam. Da bi vsi prodajalci pridobili več strokovno teoretičnega znanja in strankam bolje podali podrobnejše odgovore, smo v podjetju organizirali srečanje dne"Strokovno usposabljanje za varjenje izoliranih plinskih jeklenk"v Yong'anu. Srečanje je vodil Zhao Haiping, kriogenski inženir iz Yongana.
Med srečanjem je Zhao Haiping najprej na kratko predstavil varjeno izolacijsko plinsko jeklenko, ki je idealna posoda in orodje za shranjevanje tekočega plina, kriogene raziskave in zaščito kristalnih elementov. Varjene izolirane plinske jeklenke imajo običajno 4 ventile, in sicer ventil za uporabo tekočine, ventil za uporabo plina, odzračevalni ventil, pospeševalni ventil, poleg merilnika tlaka plinske faze in merilnika nivoja tekočine. Varjena izolirana plinska jeklenka ni opremljena samo z varnostnim ventilom, ampak je opremljena tudi z razpočno ploščo, opremljeno z večstopenjskimi varnostnimi zaščitnimi napravami, z boljšo varnostjo ter preprostejšim in zanesljivejšim delovanjem.
Ni dovolj le študij teoretičnega znanja. Da bi strankam zagotovili celovite odgovore, je potrebno tudi objektivno in poglobljeno razumevanje izdelka varjenih izoliranih plinskih jeklenk. Zato sta po sestanku, da bi vsem omogočila boljšo uporabo terminologije za dejanske dele varilnih izolacijskih plinskih jeklenk, generalni direktor Yongan Zhu Chongyao in kriogeni glavni inženir Zhao Haiping vse vodila v delavnico za proizvodnjo varilnih izolacijskih plinskih jeklenk, da bi si ogledali na kraju samem in odgovorite na svoje dvome enega za drugim.

seamless steel cylinder



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.